Həyat tərziMətbəx

“PANKEYK” – hazırlanması

196views

 


Lazım olan ərzaqlar:


  1. Yumurta – 1 əd.,
  2. Süd – 100 qr., (qaynadılmış)
  3. Şəkər tozu – 40 qr.,
  4. Vanil – 5 qr.ş
  5. Qabartma tozu – 5 qr.,
  6. Un – 120 qr.,
  7. Duru yağ – 1 x.q.,

Hazırlanma qaydası:


Yumurtanı köpüklənənə qədər çalın, üzərinə vanil, şəkər tozu, duru yağ, südü əlavə edin.
Yaxşıca qarışdırın,unu və qabartma tozunu əlavə edin.
Hər üzünü köpükləndikcə 1 dəq., zəif odda qızardın (yağsız).

image

NUŞ OLSUN!